Matri - Laatu ja takuu

Laatu ja takuu

Luonnollista laatua

Me panostamme erityisesti laatuun ja puhtaisiin materiaaleihin. Siksi runkosänkymme ja sijauspatjamme tehdään käsityönä korkealaatuisista eurooppalaisista raaka-aineista: Öko-Tex Standard 100 -sertifioidut kankaat, Made in Germany-jousitus ja Euro Latex takaavat terveellisen nukkumisympäristön ja pitkän käyttöiän.

10 vuoden takuu on helppo antaa

Matri-vuoteet valmistetaan aina pieteetillä. Suosimme luonnonmateriaaleja niiden kestävyyden, hengittävyyden ja ekologisuuden vuoksi. Olemme esimerkiksi korvanneet vaahtomuovin laadukkaalla juutti-lateksilla, jolla on jopa antiseptisiä ominaisuuksia. Siksi annamme aina jousitukselle ja rungolle 10 vuoden kestävyystakuun.


Ihana hiljaisuus

Vuoteissamme oma vartalo tuntuu keveältä, koska sitä kannattelevat laadukkaat ja hengittävät materiaalit kuten mainio juutti-lateksi. Vuoteidemme massiivipuisiin runkoihin käytetään ainoastaan sertifioiduista, uusiutuvista metsistä saatavaa hitaasti kasvanutta havupuuta. Matrin omalla huonekalutehtaalla rungon osia ei liimata toisiinsa, vaan ruuvataan, naulataan ja kiinnitetään tappiliitoksin. Sen vuoksi vuoteemme ovat äänettömiä ja vapaita haitallisista aineista.

Matri - Toimitus- ja asennuspalvelut

Toimitus- ja asennuspalvelut

Toimitus- ja asennuspalvelut

Toimitamme vuoteesi noin 3-6 viikon kuluttua tilauksestasi, sillä teemme vuoteet aina tilaajan toiveiden mukaan. Kysythän jälleenmyyjältäsi edullisia kuljetus- ja asennuspalveluitamme. Tarvittaessa voimme myös viedä vanhan sängyn ja patjan pois.

Matri - Rahoitus

Rahoitus

Vuodetta ei tarvitse maksaa kerralla

Voit maksaa unelmiesi vuoteen kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä toimipisteissämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

Rahoituksen edut

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – lue lisää alareunan linkeistä.

Saat luottopäätöksen sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein
  • Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
  • Jos olet eläkeläinen, valitse vakituinen työsuhde, täytä milloin jäit eläkkeelle ja täytä työnantajaksi ”Eläkeläinen

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit tulla tekemään ostosta. Ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme paikan päällä lopullisen luottosopimuksen sekä varmennamme ostoksen.

Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin ja tiliehtoihin ennen luoton hakemista

Tee rahoitushakemus