Vuodesomisteet

Makuuhuone on täydellinen, kun viihdyt siellä.

Somista vuoteesi ja makuuhuoneesi rohkeasti oman makusi mukaan. Matri-vuoteista voi luoda tuhansia erilaisia kokonaisuuksia. Huonoja valintoja ei voi tehdä, koska tarjolla on vain tyylikkäitä ja laadukkaita vaihtoehtoja. Valikoimassamme on runsaasti vuode- ja sisustustarvikkeita kuten erilaisia päätyjä, helmalakanoita ja sängynjalkoja, joiden ansiosta runkosänkysi tai continental-vuoteesi muuntuu yksilölliseen sisustustyyliisi sopivaksi – aina uudelleen ja uudelleen. Loihdi siis uusi ilme makuuhuoneeseesi aina kun sinusta siltä tuntuu!

Vuoteenpäädyt

Uskalla olla luova!

Kun olet valinnut vuoteellesi sopivan koon ja patjan jämäkkyysasteen, on aika siirtyä tyylivalintoihin. Sängynpääty tekee vuoteesta sisustukseen täydellisesti sopivan kalusteen, joka ottaa paikkansa huoneessa. Kun päätyyn voi nojailla, on vuoteessa mukavampi viettää aikaa. Voit valita Matri-vuoteesi päädyn muodon, koon sekä verhoilukuvion, -värin ja –materiaalin lukuisista vaihtoehdoistamme. Päästä luovuus valloilleen, teemme sinun sänkysi sinun toiveittesi mukaisesti.

Tutustu

Helmalakanat

Helmalakana on puolet tyylistä

Vuoteesi perussävyn ratkaisee ylellinen helmalakana, joka voi ulottua aivan lattiaan asti. Mallistossamme on runsaasti eri värejä ja kankaita. Kun remontoit makuuhuoneesi tai uudistat sisustusta, voit helposti mukauttaa vuoteesi uuteen tyyliin.

Tutustu

Jalat

Massiivipuu kannattelee sinua

Matri-vuoteen jalat ovat aina laadukasta massiivipuuta; joko koivua tai tammea. Muodon, korkeuden ja värin voit valita mallistostamme. Autamme sinua mielellämme valitsemaan jalat sisustukseesi sopiviksi. Jalat on helppo kiinnittää ja vaihtaa matalista korkeiksi tai vaikkapa uuteen helmalakanaan sointuvaksi.

Tutustu

Päiväpeitot ja koristetyynyt

Kuinka peittelet vuoteesi?

Kaikki on mahdollista. Vuodesomisteet ovat lähes yhtä tärkeitä kuin itse vuode.

Tule myymälään

Vuodevaatteet

Vuodevaatteet ovat lähimpänä nukkujaa.

Kannattaa siis valita omalla iholla ihanalta tuntuvia, laadukkaita materiaaleja. Leikittele väreillä, jotka johdattelevat ajatukset lempeisiin uniin. Meiltä löydät juuri oikean kokoiset ja -tyyliset pussilakanat ja tyynyliinat.

Tule myymälään

Peitot ja tyynyt

Ihanat yöt

Nukkumisesta on tarkoitus nauttia mahdollisimman paljon. Sen vuoksi panostamme myös peittoihin ja tyynyihin sekä liinavaatteisiin.

Tule myymälään

Lue lisää tuotteistamme