Vuoteet

Valitse kotisi, hotellisi tai linnasi tärkein paikka huolella

Ihminen nukkuu kolmasosan elämästään ja nauttii loikoilusta myös hereillä ollessaan. Vuode on siis valittava huolella. Autuas olo ei yksin riitä kriteeriksi, sillä vuode pitää osaltaan huolta myös terveydestämme. Suhtaudumme näihin vaatimuksiin vakavuudella, mutta lisäksi olemme panostaneet täysin estottomasti kauneuteen.

Tutustu nyt

Täydellinen rakenne ja laadukkaat materiaalit

Vuode on juuri niin vahva kuin sen heikoin lenkki. Mikäli valmistaja on säästänyt jousistossa tai jalkojen ja rungon materiaalissa, se tulee nukkujalle kalliiksi monellakin tavalla. Matri-vuoteet eivät mene kuopalle eivätkä sen jalat mene alta. Suosimme laadukkaita luonnon materiaaleja, sillä nukkumisen on oltava ihanaa vuodesta toiseen.

Runkopatjat

Cassia & Kaino

Laadukkaalla runkopatjalla on sekä mukavaa että terveellistä nukkua. Käytännölliset vuoteet sopivat hyvin skandinaavista yksinkertaisuutta ja konstailemattomuutta suosiville.

Mannermaiset vuoteet

Domus & Aurea

Mannermaisten vuoteiden ylivertainen mukavuus perustuu jousi- ja patjakerrosten saumattomaan yhteistyöhön. Kaksi ylellistä patjakerrosta sekä oman valintasi mukainen sijauspatja tekevät vuoteesta täydellisen kokonaisuuden.

Säädettävät vuoteet

Suvia

Väsyneet jalat on ihana nostaa ylös, samoin kirjallisuutta kaipaava pää. Kun sänkyä voi muotoilla napista painamalla, sehän saattaa olla niin mukava, että tekee mieli jäädä vällyjen väliin asumaan! Toisaalta hyvin levännyt vartalo ja mieli tekevät ihmiselle ihmeitä, joten ei huolta.

Tutustu

Laveri

Daybed

Daybed on pelkistetty runkosänky pieneen kotiin, mökille tai vaikka vierashuoneeseen.

Tutustu
Sijauspatjat

Mukavaa ja kätevää

Valmistamme mukavuutta lisääviä sijauspatjoja monessa eri koossa. Niissä on irrotettava, kahteen osaan jakautuva päällinen, jotta ne voi helposti pestä 60-asteessa. Päällisen materiaali on korkealaatuista joustokangasta, jolla on Öko-Tex Standard 100 -sertifiointi. Valittavanasi on viisi erilaista sijauspatjaa.

Tutustu

Päätä mikä sinusta on kaunista

MATRI-malliston puhtaanvalkoiset sängyt tunnetaan laajalti, mutta saat meiltä toki myös täysin oman makusi mukaan räätälöidyt sängynpäädyt ja helmalakanat. Voit valita joko kangaspäällysteisen tai puisen päädyn sekä mieleisesi helmalakanan useiden eri värivaihtoehtojen joukosta. Näin voit luoda oman tyylisi, jota on helppo uudistaa milloin tahansa - vaikkapa vuodenaikojen mukaan. Sisusta unelmiesi sänky.

Tutustu

Lue lisää tuotteistamme