Matri - Toimitusajat

Toimitusajat

Toimitusajat ja kotiinkuljetus

Toimitamme vuoteesi noin 3-6 viikon kuluttua tilauksestasi, sillä teemme vuoteet aina tilaajan toiveiden mukaan.

Kotiinkuljetukseen sisältyy:

  • kasauspalvelu
  • roskien poisvienti
  • tarvittaessa vanhojen sänkyjen poisvienti

Vuoteemme ovat niin jykevää ja raskasta tekoa, että kannamme ne mieluummin perille asti, kuin annamme sinun rikkoa selkäsi.

Matri - Materiaalit

Materiaalit

Luonnonmateriaaleja ja laatusertifikaatteja

Me panostamme erityisesti laatuun ja luonnonmateriaaleihin. Siksi runkosänkymme ja sijauspatjamme tehdään käsityönä korkealaatuisista eurooppalaisista raaka-aineista: Öko-Tex Standard 100-sertifioidut kankaat, Made in Germany-jousitus ja Euro Latex takaavat terveellisen nukkumisympäristön ja pitkän käyttöiän.

Havupuu

Matri-vuoteiden runko on vahvaksi kiertynyttä, hitaasti kasvanutta sydänpuuta, joka on peräisin sertifioiduista kestävän kehityksen metsistä. Rungon umpipuisia osia ei liimata, vaan ne kiinnitetään toisiinsa ruuveilla tai nauloilla ja tappiliitoksilla. Sänkyjen rungot on valmistettu puhtaista raaka-aineista, ne ovat äänettömiä ja kestävyydeltään huippuluokkaa.

Villa

Sijauspatjan materiaalina käytetään puhdasta uutta lampaanvillaa. Vanuttumisen ehkäisemiseksi villa on pintakäsitelty polyesterikuidulla. Villa kuljettaa pois kosteuden ja on miellyttävä, luonnollisen lämmin materiaali. Vanukerros mukautuu käytössä vartaloa myötäileväksi.

Kylmävaahtomuovi

Me käytämme yksinomaan ensiluokkaista, Certi-PUR -laatumerkinnän saanutta kylmävaahtomuovia. Sen rakenne on huokoinen ja hengittävä. Käyttämämme kylmävaahtomuovi on erittäin joustavaa ja kestävää. Keveydestään huolimatta se tukee vartaloa erinomaisesti.

Lateksi

Käyttämämme lateksi täyttää sekä Öko-Tex Standard 100 että euroLatex Eco -standardien vaatimukset. Lateksi on kestävä, erittäin joustava ja muotonsapitävä materiaali. Matri-vuoteissa ja sijauspatjoissa käytetty lateksi tuntuu ihanan pehmeältä. Samanaikaisesti se tukee vartaloa ihanteellisesti. Rei'ityksen ansiosta patja tuulettuu ja säätelee hyvin kosteutta. Lateksi on lisäksi erittäin hygieeninen ja antibakteerinen materiaali.

Pussijousitus

Pussijouset tukevat ja joustavat tarpeen mukaan toisistaan riippumatta ja takaavat näin parhaan lepomukavuuden kaikissa makuuasennoissa. Tynnyrinmuotoiset jouset kaventuvat ylä- ja alaosastaan ja tukevat näin kehoasi yksilöllisesti juuri oikeista kohdista. Kaikki erillisiin pusseihin sijoitetut jouset on esijännitetty, joten ne reagoivat kehon liikkeisiin erityisen herkästi, kestävät pitkään ja tukevat vartaloa tehokkaasti levon ja liikkeen aikana. Jousen tynnyrimäisen muotoilun ansiosta sen ala- ja yläosa joustavat hyvin ja sen tukivoima kasvaa jousen keskikohtaa lähestyttäessä. Matri-vuoteiden pussijousitus takaa miellyttävän ja tasaisen nukkumamukavuuden makuuasennosta riippumatta.

Bonnell-jousitus

Tämä jousitusjärjestelmien klassikko on kestävä ja hyväksi havaittu jousitusjärjestelmä, joka antaa jämäkän tuen. Bonnell-jousia käytetään Matri-vuoteiden alajousituksessa. Niiden tehtävänä on tukea yläjousituksen pussijousistoa ja pidentää jousitusliikettä niin, että patja pystyy parhaiten myötäilemään vartalon linjoja.

SoftSurface-jousitus

Uudenlainen SoftSurface-pintajousitus tehostaa patjan progressiivista jousto-ominaisuutta. Se toimii kuin iskunvaimennin joustaen alussa pehmeästi ja herkästi, mutta jousen keskikohtaan kohdistuvan paineen lisääntyessä tukivaikutus kasvaa. Tämän jousituksen ominaisuuksiin kuuluu houkutteleva pehmeys, kehoa myötäilevä tuki yhdistettynä kuormitusta keventävään, erinomaiseen joustoon.

Matri - Valmistus ja vastuullisuus

Valmistus ja vastuullisuus

Valmistus ja vastuullisuus

Olemme asettaneet itsellemme ympäristöä säästäviä ja kestävää kehitystä edistäviä tavoitteita, joita pyrimme jatkuvasti päivittämään. Käytämme tehtaamme lämmitykseen ainoastaan uusiutuvaa energiaa. Panostimme uutta tehdasta rakentaessamme energiatehokkuuteen ja kierrätämme kaikki pakkausmateriaalit. Sänkyjen raaka-aineena käytetään ainoastaan FSC-sertifioitua puuta. Lisäksi valmistusprosessissa ei käytetä lainkaan komponenttiliimoja eikä muita kemiallisia aineita – näin suojelemme luontoa ja huolehdimme asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveydestä.

Jokainen Matri-sänky valmistetaan omassa tehtaassamme 30 vuoden käsityökokemuksen ja muotoiluperinteen pohjalta. Näin asiakkaamme voivat luottaa siihen, että niin sänkyjen materiaalit kuin tuotantokin vastaavat aina samoja korkeita laatuvaatimuksia. Me käytämme yksinomaan luonnonmukaisia, valvottuja ja sertifioituja raaka-aineita, koska olemme sitoutuneet säästämään ympäristöä ja edistämään asiakkaidemme terveyttä ja hyvinvointia. Käytössämme on ISO 9001-sertifioitu laatujärjestelmä.

Matri - Yhteystiedot

Yhteystiedot

Fennobed Finland Oy

Postitusosoite


Matri
Fennobed Finland Oy
Finnoon Sisustustalo
Martinsillantie 2 A
02270 Espoo

Y-tunnus: 2489329-6