Runkosängyt

Matrin valikoimasta löytyy kaksi erilaista runkosänkyä; Cassia ja Kaino.

Cassia on Matri-vuodemalliston pelkistetty runkosänky.

Kainon jousitus on kolminkertainen ja sen mukavuutta lisää hieman tavanomaista korkeampi runko.

Mannermaiset sängyt

Matrin mannermaisten sänkyjen valikoimassa on kaksi erilaista mallia; Tyyni ja Aurea.

Tyyni-vuoteen kahden pussijousiston yhdistelmä myötäilee herkästi vartaloasi ruumiinrakenteestasi ja makuuasennostasi riippumatta.

Aurea on Matri-malliston mannermaisista vuoteista ylellisin. Aureassa kaikkea on tuplana. 

Suvia – säädettävä sänky

Suvia-runkosängyn pää- ja jalkaosan asentoa voi säätää sähkökäyttöisesti, ilman pihaustakaan. Valmistamme tämänkin vuoteemme itse omassa tehtaassamme, ja olemme siitä aika ylpeitä.

Suvia mahdollistaa aina mukavimman mahdollisen lepoasennon. Säätömekanismi on patjan asennosta riippumatta täysin huomaamaton. Vuode muuntautuu toiveidesi mukaan napista painamalla ja tekee sohvankin tarpeettomaksi.

Daybed

Daybed on pelkistetty runkosänky pieneen kotiin, mökille tai vaikka vierashuoneeseen. Lokoisat oltavat mahtuvat pieneenkin tilaan!

Vuoteen puuosa on massiivista saarnia ja alaosaan voi liittää kätevän vuodevaatelaatikon. Saat valita irtopäällisen kankaan ja -kuvion valikoimastamme. Vuoteen runko on bonnell- ja pussijousitettu ja latex-juutilla pehmustettu.

Hilja – Inspired by nature

Hilja-sängyn valmistukseen käytetään ainoastaan luonnollisia ja sertifioituja materiaaleja, joten nukkumisympäristö on puhdas, hengittävä ja turvallinen.

Sängyn runko on vastuullisesti kasvatettua, FSC-sertifioitua massiivihavupuuta. Päälliseen käytetään pehmeää ja joustavaa GOTS-sertifioitua luomupuuvillaneulosta. Pehmusteena oleva puhdas Talalay-luonnonkumi on erittäin hengittävää ja pitkäikäistä. Pintatukena ja sivupehmusteena käytettävä kookoskuitu on puolestaan erinomainen kosteudenpoistaja.

 

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.