Aurea

Aurea on Matri-malliston mannermaisista vuoteista ylellisin: Aureassa kaikkea on tuplana. Kaksinkertainen ylä- ja alajousisto yhdistettynä kahteen pehmeään patjakerrokseen luovat vertaansa vailla olevan pohjan hyville unille. Bonnell- ja pussijousistojen ainutlaatuinen yhdistelmä Aurean ylä- ja alaosassa takaavat täydellisen joustavuuden. Lepohetkestä on vaikeaa tehdä enää täydellisempää.

1. Pehmuste
Juutti-lateksi

2. Pussijousitus ja SoftTouch-pussijousitus
Karkaistua terästä

3. Alaosan pehmuste
Juutti-lateksi

4. Alaosan pussijousitus
Karkaistua terästä

5. Bonnell-alajousitus
Karkaistua terästä

6. Sängyn runko ja sälepohja
Käsittelemätöntä, massiivista havupuuta

Sängyn rakenne

Täydellinen sängyn runko koostuu monesta osasta, joista jokaisen on oltava laadukasta tekoa. Aurea on ylivoimaisen mukava mannermainen vuode. Kaksinkertainen ylä- ja alajousitus takaavat täydellisen joustavuuden ottaen huomion painosi, ruumiinrakenteesi ja makuuasentosi.

Ainutlaatuinen jousitus

Soft Touch-, Bonnell- ja pussijousistojen ainutlaatuinen yhdistelmä Aurean ylä-ja alaosassa takaavat täydellisen joustavuuden, joka ottaa huomioon painosi, ruumiinrakenteesi ja makuuasentosi. Lepohetki ei voi tuntua ihanammalta!

Hinnat ja mitat

Matri-sängyn voit tilata lähes minkä kokoisena ja näköisenä tahansa.

Leveys valintasi mukaan 80cm – 210cm. Pituus valintasi mukaan 200cm – 210cm. Korkeus 59cm ilman sijauspatjaa (tämä on korkein sänkymme).

Kokonaishintaan sisältyy alapatja ja välipatja sekä Quader light koivu/pyökki sängynjalat 10cm. Parisängyn yläpatja on yhtenäinen.

Hinnat alkaen 1660€

Kovuus

Hyvät yöunet vaativat hienosäätöä. Valitse sänkysi jämäkkyys vartalosi mukaan. Me autamme mielellämme valinnassa.

MEDIUM
KIINTEÄ

Petauspatjat

Valittavanasi on neljä erilaista petauspatjaa. Niissä on irrotettava, kahteen osaan jakautuva päällinen, jotta ne voi helposti pestä 60-asteessa.

Sängyt myymälöistä

Varmistaaksemme vuoteen sopivuuden juuri sinulle, myymme vuoteitamme ainoastaan myymälöistä.

Vuode on helpointa valita kokeilemalla eri vaihtoehtoja paikan päällä. Samalla voit valita vuoteesi somisteet – niitä meillä nimittäin myös riittää!

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.