Kaino-runkosänky

Kaino

Kaino-runkosängyn ainutlaatuinen, kolminkertainen jousitus reagoi herkästi vartalosi muotoihin ja painoon. Kun käy sängylle lepäämään, olo tuntuu pian kevyeltä – melkeinpä painottomalta. Kainon mukavuutta lisää myös hieman tavanomaista korkeampi runko.

1. Pehmuste
Juutti-lateksi

2. SoftTouch -pussijousitus
Karkaistua terästä

3. Pussijousitus
Karkaistua terästä

4. Bonnell-alajousitus
Karkaistua terästä

5. Sängyn runko ja sälepohja
Käsittelemätöntä, massiivista havupuuta

Sängyn rakenne

Täydellinen sängyn runko koostuu monesta osasta, joista jokaisen on oltava laadukasta tekoa. Kaino-runkosänky sekä tukee että myötäilee kehoasi mukautuen vartalosi liikkeisiin. Patja joustaa mukavasti ja tuo runkosänkyyn ripauksen luksusta.

Kolminkertainen jousitus

Kainon jousijärjestelmä koostuu Bonnell- ja pussijousituksen lisäksi erityisestä Soft Touch-jousikerroksesta. Kainon erinomaisen joustavuuden ansiosta kehoon kohdistuva paine kevenee ja nukkumismukavuus kasvaa entisestään.

Hinnat ja mitat

Matri-sängyn voit tilata lähes minkä kokoisena ja näköisenä tahansa.

Leveys valintasi mukaan 80cm – 100cm. Pituus valintasi mukaan 200cm – 210cm. Korkeus 59cm ilman sijauspatjaa (tämä on korkein runkopatjamme).

Kokonaishintaan sisältyy Quader light koivu/pyökki sängynjalat 23cm. Lisäksi parivuoteeseen sisältyy runkosängyn liittimet.

Hinnat alkaen 995€

Kovuus

Hyvät yöunet vaativat hienosäätöä. Valitse sänkysi jämäkkyys vartalosi mukaan. Me autamme mielellämme valinnassa.

MEDIUM
KIINTEÄ

Petauspatjat

Valittavanasi on neljä erilaista petauspatjaa. Niissä on irrotettava, kahteen osaan jakautuva päällinen, jotta ne voi helposti pestä 60-asteessa.

Sängyt myymälöistä

Varmistaaksemme vuoteen sopivuuden juuri sinulle, myymme vuoteitamme ainoastaan myymälöistä.

Vuode on helpointa valita kokeilemalla eri vaihtoehtoja paikan päällä. Samalla voit valita vuoteesi somisteet – niitä meillä nimittäin myös riittää!

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.