Mukana Huvila & Huussi -ohjelmassa. Lue lisää ja inspiroidu mökkien makuutiloista.

Design by Matri

Suunnittelemme Matrilla tuotteita, jotka on tehty kestämään aikaa, skandinaavista muotoiluperinnettä kunnioittaen. Mallistossamme funktionaalisuus yhdistyy tämän päivän muotokieleen hienostuneella tavalla. Laadukas ja kestävä muotoilu on vastuullista.

Omat suunnittelijamme, Elli ja Andreas Lehnhoff vastaavat vuodemallistomme suunnittelemisesta, minkä lisäksi teemme yhteistyötä suomalaisten nykymuotoilijoiden kanssa. Yhdessä heidän kanssaan olemme luoneet Matrille arvojemme mukaisen malliston, jonka jokainen tuote on syntynyt tarpeeseen ja valmistettu käsityönä huippulaadukkaista, sertifioiduista raaka-aineista.

Matrin koko mallistolla on Design from Finland –sertifikaatti.

 

ELLI  JA ANDREAS LEHNHOFF

Elli ja Andreas vastaavat yhdessä Matrin mallistosta. Heidän yhteistyönsä on vuosien aikana hioutunut saumattomaksi ja he suunnittelevat kaikki tuotteet yhdessä duona. Elli ideoi, visioi ja vastaa pitkälti tuotteiden estetiikasta. Andreas taas lähestyy asioita teknisemmin. Hän on perfektionisti, joka jaksaa kyseenalaistaa ja hioa yksityiskohtia niin kauan, kunnes lopputulos on täydellisen toimiva.

KOKO3

KOKO3 on palkittu, helsinkiläinen suunnittelutoimisto, jonka Aino Brandt, Jukka Halminen ja Helka Parkkinen perustivat vuonna 1997. Palkittu suunnittelutoimisto työskentelee monipuolisesti sisustusarkkitehtuurin ja tilasuunnittelun parissa. Heidän Matrille suunnittelemansa Lempi-kalustesarja on toimiston ensimmäinen huonekalumallisto. Vuoden 2017 Habitaressa lanseeratussa Lempi-kalustesarjassa ideana oli suunnitella ainutlaatuinen, erityisesti makuuhuoneen sisustusta täydentävä kalustesarja.

Tutustu Lempi-kalustesarjaan tästä

IINA KETTUNEN

Kauneus ja käytännöllisyys kulkevat Iina Kettusen töissä rinta rinnan. Luonnollisuus, materiaalilähtöisyys ja tunnelma ovat Field Dayn perustajana tunnetun muotoilijan suunnittelun lähtökohtia. Iinan suunnittelemissa tuotteissa todellinen tarve on puettu kauniiseen ja harkittuun ulkoasuun.

Matrille Iina on suunnitellut Iina-niskatyynyn, joka suojaa sängynpäätyä ja jonka orgaaninen muotokieli kumpuaa tanskalaisesta muotoiluperinteestä.

Tutustu Iina-niskatyynyyn tästä

STUDIO KAKSIKKO

Wesley Walters ja Salla Luhtasela muodostavat yhdessä Studio Kaksikon. Aalto-yliopistossa toisensa tavanneen suunnittelijakaksikon lempimateriaaleja ovat puu ja keramiikka. Palkitun muotoilijaduon pelkistetyssä muotokielessä voi nähdä vaikutteita sekä skandinaavisesta että japanilaisesta estetiikasta, jonka Yhdysvalloissa syntynyt Wesley sisäisti Tokiossa opiskellessaan.

Matrille Studio Kaksikko on suunnitellut puisen Ilta-yöpöydän, jossa heidän vähäeleisen kaunis ilmaisunsa tulee kauniisti näkyväksi.

Tutustu Ilta-yöpöytään tästä