Fabric and colour options

You will find Matri’s entire selection of upholstery fabrics and their colour options here. The choice of fabric for the headboard and valance sheet affects your bedroom ambience and your sleeping environment, which in turn influence your sleep quality and overall wellbeing.

Please contact our customer service for colour and material samples. We’d love to help you find the fabric and colour that’s perfect for you.

Alaska

Alaska on miellyttävän tuntuinen panamasidoksinen yksivärinen huonekalukangas. Kankaassa on kaunis farkkumainen meleeraus pinnassa. Alaskassa on laaja värikartta, mistä jokainen löytää omien mieltymystensä mukaisen sävyn makuuhuoneen tekstiileihin luomaan toivottua tunnelmaa.

Materiaali

100% puuvilla

Värivaihtoehdot
Värikartta Alaska

Caleido

Caleido on napakka puuvillapellavakangas, jossa on kaunis, pehmeä ja elävä pinta. Caleidon värikartassa löytyy runsaasti harmoonisia värisävyjä jokaiseen makuun.

 

Materiaali

63% cotton, 37% flax

Värivaihtoehdot
Color card Caleido

Lino

Pesty pellavakangas Lino on loistava kangas, kun haetaan makuuhuoneeseen rentoa ja luonnonläheistä tunnelmaa.

Materiaali:

100% flax

Värivaihtoehdot
Color card Lino

Globe

Globe samettikankaassa on ylellinen, himmeä kiiltoinen nukkapinta. Lopputulos on samaanaikaan klassisen ylellinen, lämmin ja rento. Globe on kestävä ja polyesterinukan ansiosta vesipestävä kangas.

Materiaali:

50% puuvilla, 50% polyesteri

Värivaihtoehdot
Värikartta Globe

Wooly

Wooly on kierrätysvillasta valmistettu kaunis, meleerattu villasekoitekangas. Wooly on ryhdikäs, klassinen kangas useissa eri väreissä. Villa on ihanteellinen materiaali verhoilukankaana, sillä se hylkii likaa, kestää kovaakin kulusta, eikä rypisty.

Materiaali:

70% kierrätettyä villaa, 25% polyamidia, 5% muita kuituja

Värivaihtoehdot
Värikartta Wooly