Mukana Huvila & Huussi -ohjelmassa. Lue lisää ja inspiroidu mökkien makuutiloista.

Kangas- ja värivaihtoehdot

Tänne olemme koonneet Matrin eri verhoilukankaat ja niiden saatavilla olevat värivaihtoehdot. Sängynpäädyssä ja helmalakannassa käytettävän kankaan värillä voit vaikuttaa makuuhuoneen tunnelmaan ja sitä kautta nukkumisympäristöösi – nämä vaikuttavat osaltaan unenlaatuun ja kokonaishyvinvointiin.

Opastamme kankaan valinnassa

Valitse itsellesi sopivin kangasvaihtoehto omien mieltymystesi ja sisustustyylisi mukaan. Kankaan värin valinta vaikuttaa makuuhuoneen tunnelmaan. Kaikki kangasvaihtoehdot löydät myymälästä ja jälleenmyyjiltämme. Asiantuntevat myyjät opastavat ja ideoivat kanssasi kankaan valinnassa.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat kangasnäytteen tietystä väristä ja kankaasta.

Tilan tunnelma muuttuu valitun kangasmateriaalin mukaan

Kankaan ilme ja väri vaikuttaa sänkysi ja makuuhuoneen kokonaisilmeeseen. Valikoimastamme löydät verhoilukankaita useissa eri materiaaleissa ja väreissä. Tutustu kuhunkin kankaaseen ja niiden luonteeseen sekä lisätietoihin alta.

Alaska

Alaska on miellyttävän tuntuinen panamasidoksinen yksivärinen huonekalukangas. Kankaassa on kaunis farkkumainen meleeraus pinnassa. Alaskassa on laaja värikartta, mistä jokainen löytää omien mieltymystensä mukaisen sävyn makuuhuoneen tekstiileihin luomaan toivottua tunnelmaa.

Materiaali

100% puuvilla

Värivaihtoehdot
Värikartta Alaska

Caleido

Caleido on napakka puuvillapellavakangas, jossa on kaunis, pehmeä ja elävä pinta. Caleidon värikartassa löytyy runsaasti harmoonisia värisävyjä jokaiseen makuun.

 

Materiaali

63% puuvilla, 37% pellava

Värivaihtoehdot
Värikartta Caleido

Lino

Pesty pellavakangas Lino on loistava kangas, kun haetaan makuuhuoneeseen rentoa ja luonnonläheistä tunnelmaa.

Materiaali:

100% pellava

Värivaihtoehdot
Värikartta Lino

Globe

Globe samettikankaassa on ylellinen, himmeä kiiltoinen nukkapinta. Lopputulos on samaanaikaan klassisen ylellinen, lämmin ja rento. Globe on kestävä ja polyesterinukan ansiosta vesipestävä kangas.

Materiaali:

50% puuvilla, 50% polyesteri

Värivaihtoehdot
Värikartta Globe

Wooly

Wooly on kierrätysvillasta valmistettu kaunis, meleerattu villasekoitekangas. Wooly on ryhdikäs, klassinen kangas useissa eri väreissä. Villa on ihanteellinen materiaali verhoilukankaana, sillä se hylkii likaa, kestää kovaakin kulusta, eikä rypisty.

Materiaali:

70% kierrätettyä villaa, 25% polyamidia, 5% muita kuituja

Värivaihtoehdot
Värikartta Wooly