Hoito-ohjeet

Käytämme tuotteissamme tarkkaan valittuja, laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät kulutusta ja säilyttävät laadukkuutensa vuodesta toiseen.

Oikein hoidettuna tuotteittemme käyttöikä pitenee entisestään. Olemme suunnitelleet tuotteemme niin, että niiden huoltaminen on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Hyvin hoidettu Matri-tuote ilahduttaa vielä vuosien käytön jälkeen.

Suojaa vaikeasti puhdistettavat pinnat

Arat ja vaikeasti puhdistettavat pinnat kannattaa suojata helpommin puhdistettavilla tuotteilla: helmalakana suojaa valkoista sängynrunkoa sekä jousipatjaa likaantumiselta. Patjansuojus puolestaan pidentää petauspatjan käyttöikää. Helmalakanoille ja päätyhupuille suosittelemme ensisijaisesti tuuletusta, likaantuneille päällisille kuivapesua. Patjansuojukset voi pestä pesukoneessa erillisen pesuohjeen mukaisesti.

Irrotettavat verhoilut ja päälliset

Lempi-päätyä lukuun ottamatta sängynpäätymme on verhoiltu kangashupulla, jonka voi irrottaa ja pestä erillisen pesuohjeen mukaan. Suosittelemme verhoilukankaillemme kuivapesua mahdollisen kutistumisvaaran ja vesipesun aiheuttamien pesuraitojen vuoksi.

Myös petauspatjoissamme ja koiranpedeissämme on irrotettavat päälliset, jotka voi pestä pesukoneessa ohjeen mukaisessa lämpötilassa.

Vuoteen hoito-ohjeet pähkinänkuoressa:

Suojaa Matri-sängyn valkoinen runko ja jousipatja helmalakanalla.

Jos mahdollista, sängyn alusta kannattaa pitää tyhjänä tavarasta. Näin ilma pääsee kiertämään sängynrungon sisällä, jolloin vuode tuulettuu itsestään.

Imuroi runkopatja kauttaaltaan säännöllisin väliajoin imurin verhoilusuulakkeella.

Patjan ja petauspatjan hoito-ohjeet pähkinänkuoressa:

Patjansuojus suojaa petauspatjaa kosteudelta sekä likaantumiselta ja pidentää sen käyttöikää.

Tarvittaessa petauspatjan kahteen osaan jakautuvan päällisen voi irrottaa ja pestä pesukoneessa erillisen pesuohjeen mukaisesti.

Aamuisin sänky kannattaa jättää hetkeksi tuulettumaan ennen petaamista.

Sängynrunkojen ja jousitusten murtumille 10 vuoden takuu

Yli 30 vuoden käsityökokemuksen ja vahvan muotoiluperinteen ansioista asiakkaamme voivat luottaa siihen, että Matrin tuotteet vastaavat aina samoja korkeita laatuvaatimuksia. Koska Matri-vuoteet on tehty kestämään, annamme rungon ja jousituksen murtumille 10 vuoden takuun.