Mukana Huvila & Huussi -ohjelmassa. Lue lisää ja inspiroidu mökkien makuutiloista.

Tärkeintä on hyvä uni

Suunnittelemme sänkymme sen mukaan, mikä mielestämme on aidosti tärkeää. Hyvä uni on meille kaiken alku ja juuri. Se virkistää, kehittää, palauttaa ja parantaa, ja siksi haluamme luoda sille parhaat mahdolliset edellytykset.

Hyvän unen lisäksi työtämme ohjaavat nämä meille merkitykselliset asiat. Ne antavat meille tarkoituksen ja tavoitteet, joista pidämme kiinni kaikessa, mitä teemme.


Erilaisuus,

sillä hyvät yöunet kuuluvat kaikille

Nukkujien moninaiset tarpeet ovat sänkyjemme suunnittelun kulmakivi. Nukut sitten kyljelläsi tai selälläsi, valvot myöhään tai heräät aikaisin, löydät meiltä vuoteen, jossa viihdyt ja olet kuin kotonasi.

Sänkymme mukautuvat vartalosi muotoihin ja liikkeisiin. Erilaisten jousikerrosten yhdistelmät kannattelevat painoasi, ettei unesi häiriinny edes vaihtaessasi asentoa. Matri-sänky tukee ja myötäilee sinua läpi pitkän yön.


Puhdas ilma,

sillä se saa meidät voimaan hyvin

Hengittävä Matri-sänky pitää huolta hyvinvoinnistasi ja tekee levosta aidosti virkistävän. Tarkkaan valittujen jousistojen, kankaiden ja pehmusteiden yhdistelmä takaa, että ilma pääsee kiertämään patjojen sisällä. Jatkuva ilmanvaihto poistaa liian lämmön ja kosteuden sekä karkottaa pölypunkit ja mikrobit.

Matri-sänky pysyy viileänä kesällä ja lämmittää talvella, jotta voit nauttia terveellisistä ja rauhallisista yöunista ympäri vuoden.


Luonto,

sillä haluamme puhtaan tulevaisuuden

Varmistamme, että sängyissämme käytetään ainoastaan myrkyttömiä, kestäviä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja eurooppalaisilta toimittajilta. Matri-vuoteet valmistetaan käsin omassa modernissa, aurinkoenergialla toimivassa ja puulla lämpiävässä tehtaassamme, jolle on myönnetty sekä ISO 14001 -ympäristönsuojelusertifikaatti että ISO 9001 -laadunvalvontasertifikaatti. Turvallisuus, kierrätettävyys, kestävyys ja läpinäkyvyys ohjaavat kaikkea, mitä teemme. Teemme sänkyjä arvoistamme tinkimättä, ja siksi nukumme yömme hyvin.


Muutos,

sillä elämä ei pysy paikallaan

Meille muotoilu merkitsee jatkuvaa täydellisyyden tavoittelua ja kyseenalaistamista sekä rohkeutta katsoa asioita uudesta näkökulmasta. Elämäntilanne ja tarpeet muuttuvat koko ajan. Siksi sänkykonseptimme perustuu irrotettaviin päällisiin ja helmalakanoihin.

Voit valita ja päivittää Matri-sänkysi värit ja materiaalit omien mieltymystesi mukaan. Makuuhuoneessa, joka heijastaa sinua ja elämäntilannettasi, toiveitasi ja unelmiasi, on rauhallista ja turvallista nukkua.


Aurinko,

sillä kannatamme uusiutuvaa energiaa

Pohjoisilla leveysasteilla osaamme arvostaa jokaista auringonsädettä. Ehkä juuri siksi otamme myös kaiken irti aurinkoenergiasta. Vuodesta 2020 lähtien olemme kattaneet tehtaamme sähkönkulutuksen sataprosenttisesti aurinkopaneeleilla.

Rakentamamme aurinkopuisto pyörittää tehtaamme koneita ja valaisee tuotantotilat energiatehokkailla LED-lampuilla. Mikä parasta, aurinkoenergia saa huomisenkin näyttämään yhä valoisammalta.


Ajattomuus,

sillä hyvä muotoilu ei vanhene koskaan

Hyvän muotoilun tunnistaa ennen kaikkea siitä, ettei se koskaan vanhene. Me luotamme Matri-sänkyjen korkeaan laatuun, joten myönnämme niiden rungoille ja jousistoille 15 vuoden takuun vuoden takuun. Tuotteemme on tehty kestämään, sisältä ja ulkoa. Tarjoamme myös 5 vuoden reklamaatio-oikeuden sängyillemme.