Kaikki sängynpäädyt, helmalakanat ja päiväpeitteet -15% ajalla 18.6.-30.6.

Parhaat lahjaideat – näillä lahjoilla ilahdutat läheistäsi

Lahjojen antaminen on ihanaa! Läheisen muistaminen merkkipäivänä tai miksei ihan muutenkin vaan lämmittää niin lahjan antajaa kuin saajaa.

Erityisesti joulun alla moni kuitenkin painii saman kysymyksen kanssa: mitä oikein antaa lahjaksi? Anna meidän auttaa: olemme koonneet alle muutamat lahjaideat, jotka tarjoavat ripauksen käytännöllistä ylellisyyttä ja estetiikkaa arkeen.

Laadukas tyyny tai peitto parantaa unenlaatua

Laadukas tyyny ja peitto parantavat unenlaatua ja vaikuttavat näin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Oikeanlaisella tyynyllä voidaan lievittää myös niskan jäykkyyttä ja korkealaatuinen peitto puolestaan tekee sängystä kutsuvamman sekä lämmittää ja hengittää yhtä aikaa.

Se, millainen peitto ja tyyny kenellekin sopii, on kuitenkin yksilöllistä. Siksi tyyny ja peitto kannattaa hankkia vain sellaiselle henkilölle, jonka mieltymykset tuntee. Kuuntele siis tarkalla korvalla, valittaako kumppanisi esimerkiksi palelevansa tai hikoilevansa öisin, tai näyttääkö kumppanisi niska taipuvan mutkalle vääränkorkuisen tyynyn vuoksi. Matrilta löydät jokaisen nukkujan yksilöllisiin tarpeisiin sopivan tyynyn ja peiton.

Hotellitunnelmaa kotiin ylellisillä lakanoilla

Raikkaiden lakanoiden väliin pujahtaminen on yksi elämän varmimmista nautinnoista. Jokainen varmasti tietää sen tunteen, kun pitkän päivän jälkeen saa kömpiä hotellin rapsakoihin, silkkisiin lakanoihin.

Hotellitunnelma on kuitenkin mahdollista luoda myös kotiin – ja yksi tärkeä tekijä ovat lakanat. Laadukkaat lakanat ovat ylellinen lahja, josta ilahtuu taatusti niin oma kumppani, äiti ja anoppi, kuin ensimmäisessä omassa kodissaan asuva nuorikin. Kiinnitä lakanoita valitessa huomiota erityisesti lankatiheyteen. Ylellisen tuntuisia materiaaleja ovat esimerkiksi perkaalipuuvilla, satiinipuuvilla sekä pellava – kaikki nämä löydät myös Matrin valikoimasta.

Päiväpeitto on hyvä valinta ystävälle

Jos vuodevaatteiden ostaminen esimerkiksi ystävälle tuntuu liian intiimiltä, kannattaa siirtää katse lakanoista sängyn uloimpaan kerrokseen. Päiväpeitto on paitsi kaunis sisustuselementti, myös suojaa sänkyä päivisin pölyltä ja lialta. Jos tunnet ystäväsi väri- ja sisustusmieltymykset, ilahtuu hän taatusti laadukkaasta ja kauniista päiväpeitosta.

Matrin mallistoon kuuluu neljä erityylistä päiväpeittoa, joista löytyy vaihtoehto niin modernin, klassinen, romanttisen kuin rennon boheemin tyylin ystävälle. Kaikki Matrin päiväpeitot valmistetaan Öko-Tex 100 -sertifikaatin mukaisista materiaaleista Portugalissa.

Lemmikinomistaja ilahtuu kauniista koiranpedistä

Koira on useimmalle lemmikinomistajista yksi perheenjäsenistä – ja siksi myös he ansaitsevat mukavan ja kutsuvan pedin. Koiranpeti sijaitsee usein keskeisellä paikalla, minkä vuoksi myös sen ulkonäöllä on kuitenkin väliä.

Kaunis koiranpeti onkin mitä mainioin lahja, josta ilahtuu niin lemmikinomistaja kuin hänen paras ystävänsä. Laadukas ja huolellisesti suunniteltu koiranpeti sointuu kauniisti sisustukseen sekä kestää siistinä pitkään. Kun pedissä on irrotettavat päälliset, saadaan kuraiset tassunjäljetkin helposti puhdistettua. Matrin muhkeareunainen ja pehmeä koiranpeti on kuin suojaisa pesä, joka on varustettu pohjan liukuesteellä ja irrotettavilla konepestävillä päällisillä.

Toivottavasti olimme sinulle avuksi ja sait monta hyvää lahjaideaa. Matri-tuotteita löydät niin Matri Concept Storesta Helsingistä kuin useilta jälleenmyyjiltämme »

Tervetuloa lahjaostoksille!