Mukana Huvila & Huussi -ohjelmassa. Lue lisää ja inspiroidu mökkien makuutiloista.

Testaa sänkyjämme Matri Housen idyllissä

Satumainen Mathildedalin ruukkikylä. Äänimaisemaan sekoittuvat iloinen puheensorina, lintujen sirkutus ja lehtipuiden havina. Suolaisen meriveden tuoksu sekoittuu huumaavaan vastapaistetun leivän aromeihin.

Kylän sydämessä seisoo lähes 200-vuotias punainen puutalo, joka on aikoinaan ollut koti kahdeksalle perheelle. Tänään tuo talo on saanut uuden elämän rauhan, viihtymisen ja hyvän olon tyyssijana, jossa korkealaatuinen design kohtaa vintage-aarteet ja ylellisyys kodikkuuden.

Kauniita unia kaukana arjesta

Matri House on boutique-aamiaismajoitus kauniissa Mathildedalin ruukkikylässä Salossa, merenrannan läheisyydessä ja vain kivenheiton päässä Teijon vehreästä kansallispuistosta. Talo ja sen kuusi tilavaa, yksilöllistä huonetta on saneerattu huolellisesti vanhaa kunnioittaen, tarjoten ajatonta, rentoa ja kodinomaista luksusta, joka vie hetkeksi arjen yläpuolelle.

Oma aamiaismajoituksemme sai alkunsa ajatuksesta, että unelmien vuode löytyy parhaiten kokeilemalla. Koko yön nukkuminen levollisessa ympäristössä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden testata vuodetta, josta on tarkoitus tulla pitkäaikainen elämänkumppani.

Matri House ei ole kuitenkaan tarkoitettu vain heille, jotka suunnittelevat uuden sängyn hankintaa. Matri House on kuin arkea kauniimpi koti: siellä on aikaa ja tilaa hengähtää ja levätä, ja haluat palata sinne yhä uudestaan. Yhden levollisen yön, viikonlopun tai pidemmänkin majoittumisen lisäksi voit varata koko talon puutarhoineen juhlia tai yritystapahtumaa varten.

Matri Housen huoneet ja vuoteet

Matri Housen jokainen majoitushuone on tunnelmaltaan omanlaisensa ja suunniteltu klassisen kauniiksi lattiasta kattoon. Jokaisessa huoneessa ylelliset Matri-vuoteet puuvillasatiinilakanoilla luovat puitteet levollisille yöunille.

Iida

Iida on valoisa vaalean kanelin ja puhtaan valkoisen sävyinen majoitushuone, johon mahtuu yöpymään jopa viiden hengen perhe. Iida-huoneessa saat nukkua Matrin ylellisessä Aurea Continental -vuoteessa, jonka pehmeään, valkoisella pellavakankaalla verhoiltuun sängynpäätyyn on ihana nojailla aktiivisen päivän jälkeen.

Liisa

Rauhoittavassa, sinisävyisessä Liisa-huoneessa on hyvin tilaa kolmelle aikuiselle, ja yksi alle 12-vuotias voi lisäksi nukkua vanhempien kanssa perhepedissä. Huoneen erikoisuutena ovat Matrin moottorisängyt, jotka kutsuvat rentoutumaan kirjan tai elokuvan parissa. Vuoteiden molemmat päädyt on helppo säätää täydellisen sopivaan asentoon. Liisa sopii erinomaisesti myös ystävysten hemmottelulomalle, sillä vuoteet voidaan tarvittaessa siirtää erilleen.

Anni

Anni-huoneen värimaailmaan on valittu rauhoittavia ja mukavuuden tunnetta luovia sävyjä, kuten lämmin khaki. Huoneen kantavana teemana on ihastuttavan raikas raita, joka koristaa myös Matrin 200 cm leveän Aurea-parivuoteen päätyä. Ylellisen parivuoteen ohella Anni-huoneesta löytyy yhden hengen sohvasänky kolmannelle yöpyjälle.

Matilda

Hienostuneessa ja tyylikkäässä murretun roosan sävyisessä Matilda-huoneessa heräät levänneenä luonnonvaloon ja linnunlauluun. Kaksi Matrin Kaino-runkosänkyä ovat yhdistettävissä isoksi perhepediksi, johon kaksi aikuista ja lapsi mahtuvat ruhtinaallisesti vierekkäin.

Edla

Näyttävän graafinen Edla-huone leikittelee mustan ja valkoisen kontrastilla. Matrin ikoninen musta Lempi-sängynpääty korostaa mukavista mukavimman, 200 cm leveän Aurea Continental -vuoteen valkoisia satiinilakanoita, joiden välissä voisi viettää koko päivän. Kompaktin mutta hyvin varustellun keittiönsä ansiosta elegantti Edla-huone sopii myös pidempiaikaiseen majoitukseen. Yhdistettynä väliovella viereiseen Selma-huoneeseen se toimii idyllisenä lomahuoneistona isommalle seurueelle tai perheelle.

Selma

Tummanvihreän sävyisessä Selma-huoneessa vallitsee herraskainen englantilainen tunnelma, jonka aistii etenkin vintage-henkisestä samettisesta nojatuolista käsin. Selma-huone mukautuu moneksi: sen laadukkaat Kaino-runkosängyt voidaan liittää parivuoteeksi, ja se on yhdistettävissä väliovella viereiseen Edla-huoneeseen.

 

Lämpimästi tervetuloa testaamaan Matri-vuoteita tai ihan muuten vaan rentoutumaan ja nauttimaan Matri Housen ainutlaatuisesta idyllistä!

Tutustu tarkemmin Matri Houseen »