Fennobed Finland Oy:n tietosuojaseloste
Tämä tietosuojaseloste koskee Fennobed Finland Oy:n verkkosivuja ja siihen kuuluvaa verkkokauppaa. Fennobed Finland Oy käsittelee verkkokaupan asiakkaiden henkilötietoja tilauksen käsittelemiseksi ja asiakassuhteen hoitamiseen. Lisäksi käsittelemme verkkosivuvierailijoidemme tietoja analytiikkatarkoituksiin.

1.Rekisterin pitäjän tiedot
Fennobed Finland Oy
Kapteeninkatu 11, 00140 Helsinki
050 465 5584 | info@matri.fi
Y-tunnus 2489329-6

Asiakasrekisteristä vastaava henkilö
Elli Lehnhoff
elli.lehnhoff@matri.fi

Maksutapahtumien osalta rekisterinpitäjänä toimii kulloinkin valittu maksupalveluntarjoaja. Maksupalveluntarjoajien tietosuojaselosteet ovat luettavissa kunkin palveluntarjoajan omilta sivuilta:
S-Pankki, Danske-Bank, Oma Säästöpankki, Aktia, Nordea, Handelsbanken, Osuuspankki, Säästöpankki, POP Pankki, Ålandsbanken, Jousto ja Mash

2. Mitä tietoja keräämme?
Pääsääntöisesti saamme tietosuojaselosteen mukaisesti käsiteltävät henkilötiedot tilauksen tai rekisteröitymisen yhteydessä henkilöiltä itseltään. Tekniset analytiikkatiedot tallentuvat vierailun yhteydessä automaattisesti.
Rekisteröityneistä ja tilauksen tehneistä asiakkaista keräämme alla löytyvät tiedot:
• Etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tilaus – ja toimitushistoria
• Maksutapa
• Asiakaskommunikaatio esimerkiksi asiakkaan antamat lisätiedot ja reklamaatiot
• Yritysasiakkailta; yrityksen nimi

Yhteydenottolomakkeen lähettäneistä henkilöistä keräämme seuraavat tiedot:
• Sähköpostiosoite
• Viestin sisältö

Verkkokaupan vierailijoista mahdollisesti keräämämme tekniset tiedot:
• IP-osoite
• Käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi
• Etsityt tuotteet
• Sivuhistoria

3. Miksi käsittelemme henkilötietoja?
Käsittelemme keräämiämme henkilötietoja pääsääntöisesti voidaksemme palvella asiakkaitamme, hoitaaksemme sopimussuhteeseen perustuvat velvollisuutemme, ja/tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Käytämme käsiteltyjä henkilötietoja myös yrityksemme ja asiakaspalvelumme kehittämiseen eteenpäin esimerkiksi analytiikan tarjoamien tietojen kautta.

Käsittelemme henkilötietoja tilauksen käsittelemistä, vahvistamista ja toimittamista varten. Henkilötietoja voidaan lisäksi käsitellä tilausta tai tuotetta koskevien reklamaatioiden tai takuuta koskevien tilanteiden yhteydessä.

Asiakkaiden tietoja voidaan käyttää asiakaspalveluun, viestintään ja asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitämiseen. Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme, käytämme annettuja tietoja kysymyksiin vastaamiseen ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen sekä viestisi käsittelyyn.

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää lisätietoja ja/tai peruuttaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

4. Kuinka säilytämme henkilötietoja?
Keräämämme henkilötiedot säilytämme tietosuojalainsäädännön vaatiman ajan sekä/tai niin kauan kun se on yksilöllisten tarpeiden mukaan hyödyllistä esimerkiksi asiakassuhteen ajan.

Säilytämme henkilötietojasi EU-alueella, emmekä siirrä niitä ETA-alueen ulkopuolelle.

5. Luovutammeko henkilötietojasi muille osapuolille?
Pääsääntöisesti emme luovuta henkilötietoja Fennobed Finland Oy:n ulkopuolisille henkilöille, paitsi alla mainituissa poikkeustapauksissa.

Oikeudellinen syy
Voimme luovuttaa henkilötietoja Fennobed Finland Oy:n ulkopuolisille osapuolille, jos pääsy henkilötietoihin on tarpeellista soveltuvan lain, sääntelyn tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi; petoksen, identiteettivarkauden, rahanpesun, terrorismin rahoittamisen taikka tietoturva- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi tai muutoin asian käsittelemiseksi; tai muun yleisen edun edellyttämän tarkoituksen varmistamiseksi lainsäädännön mukaisesti.

Valtuutetut palveluntarjoajat
Voimme luovuttaa henkilötietoja meille palveluita suorittaville valtuutetuille palveluntarjoajille, esimerkiksi kuljetuspalveluntarjoajalle. Palveluntarjoajat ovat sitoutuneet rajoittamaan henkilötietojen käyttöä sekä noudattamaan vähintään tämän tietosuojaselosteen mukaisia yksityisyys- ja tietoturvastandardeja.

Erillinen suostumus
Voimme luovuttaa henkilötietoja Fennobed Finland Oy:n ulkopuolisille osapuolille, kun olemme saaneet erillisen suostumuksen tietoja koskevalta henkilöltä. Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

6. Sinun henkilötietojasi koskevat oikeudet
Tietosuojalain asetuksien mukaan sinulla on;
• Oikeus saada Fennobed Finland Oy:n käsittelemät henkilötietosi
• Oikeus vaatia Fennobed Finland Oy:tä virheellisen, vaillinaisen ja vanhentuneen henkilötietosi korjaamista
• Oikeus vaatia Fennobed Finland Oy:ltä henkilötietojesi poistamista
• Oikeus rajoittaa ja vastustaa Fennobed Finland Oy:tä henkilötietojesi käsittelyä
• Oikeus pyytää Fennobed Finland Oy:tä henkilötietosi, jotta voit siirtää ne kolmannelle osapuolelle.
• Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos koet Fennobed Finland Oy:n henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.

Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet, ellei meillä ole oikeudellista ja/tai perusteltua syytä olla toteuttamatta pyyntöäsi esimerkiksi kirjanpitolaki tai takuuilmoitusten todentaminen. Halutessasi käyttää jotakin ylläolevista oikeuksista, voit lähettää meille postitse tai sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Henkilöllisyyden todistamiseksi voimme pyytää lisätietojen toimittamista.

Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat selvästi perusteettomia.

7. Evästeet
Evästeet eli cookiesit ovat verkkoselaimeesi tallentuvaa dataa, jotka koskevat esimerkiksi verkkosivuja, joilla olet vieraillut. Matri.fi-sivuilla käytämme evästeitä analytiikka tietojen keräämiseen, sosiaalisen median tilien integroimiseen ja verkkokaupan toimivuuden lisäämiseen. Näin voimme parantaa internetsivujamme ja tehdä niistä hyödyllisemmät asiakkaillemme. Evästeet liittyvät IP-osoitteeseesi, eikä niiden kautta kerätä muita yksilöintitietoja.

Sosiaalisen median evästeitä käytetään tunnistamaan käyttäjä sosiaalisen median palveluissa, jotta hän voi esimerkiksi nappia painamalla jakaa artikkeleita. Näillä evästeillä voidaan myös kohdentaa mainontaa. Tietokooste, jonka saamme, on anonyymi, eikä siitä voi tunnistaa yksilöitä. Mikäli et halua, että näitä tietoja kerätään sinusta, voit poistaa evästeet selaimesi internet-asetuksista. Tällöin emme voi kuitenkaan taata verkkokaupan toimivuutta, koska osa evästeistä ovat välttämättömiä verkkokaupan toiminnalle esimerkiksi ostoskorin tuotteiden muistamiseksi.

Käytämme seuraavien yhteistyökumppaneiden evästeitä. Voit myös estää yhteistyökumppania käyttämästä evästeiden tietoja seuraavissa osoitteissa:
Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Facebook: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

8. Tietoturvallisuus
Edistämme tietoturvallisuutta teknisten suojatoimenpiteiden lisäksi varmistamalla, että henkilötietoja voivat käsitellä ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtävien puolesta tämä on perusteltua. Käsittelemämme henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä asianmukaisin käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.