Mukana Huvila & Huussi -ohjelmassa. Lue lisää ja inspiroidu mökkien makuutiloista.

Ajaton sänky

Hyvä uni alkaa kutsuvasta ja ergonomisesta sängystä. Sänkymallistostamme löytyy jokaiselle nukkujalle jotain. Inspioidu mallistostamme ja ihastu laatuumme.
Matri-sängyn runkoon on valittavanasi ajattomat perusvärit: valkoinen, hiekka tai harmaa. Sänkymme rungot ovat tehty kestämään aikaa paitsi laadullisesti myös visuaalisesti. Yksinkertaisen tyylikkäät rungot sopivat moneen ja voit halutessasi somistaa niitä tyylisi mukaan.

hiekka

valkoinen

harmaa

Sänkymallimme

Nukkujien moninaiset tarpeet ovat sänkyjen suunnittelun kulmakivi. Monipuolisesta sänkymallistostamme löytyy jokaiselle nukkujalle jotain. Laadukas Matri-sänky tukee ja myötäilee sinua läpi yön. Valitse sinulle sopiva malli, sillä hyvät yöunet kuuluvat kaikille.

Runkosängyt

Runkosängyt muodostuvat runkopatjasta ja siihen kiinnitetyistä sängynjaloista. Kevytrakenteisina ne sopivat loistavasti myös pieniin tiloihin. Skandinaavisen pelkistetyt ja funktionaaliset Matri-runkosängyt mukautuvat erilaisiin tarpeisiin.

 

Tutustu tästä runkosänkyihimme

Continental-sängyt

Yleelliset Continental sängyt täyttävät vaativammankin nukkujan toiveen. Muhkeat jenkkisänky-mallimme eleganttiin tyyliin, tutustu lisää.

 

Tutustu tästä Continental-sänkyihimme

Säädettävät sängyt

Säädettävä sänky sopii sinulle, jos haluat täydellisen asennon esimerkiksi lukemiseen tai TV:n katseluun. Moottorisänky on myös sinulle, joka haluat nukkua pää- tai jalkopää korotettuna tai kaipaat apua sängystä nousemiseen.

Tutustu tästä säädettäviin sänkyihimme

Luonnonmukaiset sängyt

Halusimme luoda sängyn, jonka materiaalit syntyvät luonnosta, kestävät elämää ja lopulta ovat kierrätettävissä. Tutustu puhtaista luonnonmateriaaleista valmistettuihin sänkyihin.

 

Tutustu tästä luonnonmukaisiin sänkyihimme

Takuu 5/15

Mielestämme jokaisella on oikeus odottaa, että laadukkaan vuoteen runko kestää vuodesta toiseen. Luotamme kestävään ja ajattomaan laatuumme. Matri-vuoteen kokonaistakuuaika on 5 vuotta. Lisäksi annamme runko- ja jousimurtumille 15 vuoden takuun.

Tutustu lisää valmistukseen ja vastuullisuuteen

Somista tyylisi mukaan

Laadukkaan sängyn käyttöikä on niin pitkä, että sinä aikana elämäntilanteet ja myös makuuhuoneen sisustus ehtivät muuttua moneen kertaan. Sänky muuntautuu moneksi somisteillamme. Sängynpäädyn malli ja verhoilu, helmalakana ja päiväpeitto sekä sängynjalat viimeistelevät vuoteen ja tekevät siitä persoonallisen. Mallistostamme löytyy somisteita, joilla jokainen voi päivittää Matri-vuoteensa omaan elämäntilanteeseensa ja makuunsa sopivaksi, olipa tyyli skandinaavisen linjakas, rennon boheemi, ylellinen, minimalistinen tai romanttinen.

Helmalakana

Helmalakana viimeistelee makuuhuoneen tyylin ja tekee vuoteesta huolitellun oloisen – myös silloin, kun sänky on petaamatta.

Tutustu helmalakanoihimme

Sängynpääty

Matri-sängynpääty viimeistelee vuoteen ilmeen ja sitoo sen kodin muuhun sisustukseen. Kaunis sängynpääty paitsi lisää mukavuutta, se tekee vuoteesta myös entistäkin kutsuvamman.

Tutustu sängynpäätyihimme

Jalat

Matri-sängynjalat on helppo kiinnittää ja tarvittaessa vaihtaa vaikkapa matalista korkeiksi tai lattian sävyyn sointuvaksi. Mallistostamme löydät useat erilaiset sängynjalat aina massiivipuisista metallisiin ja korkeista mataliin.

Tutustu sängynjalkoihin

Päiväpeitto

Päiväpeitto viimeistelee sängyn ja koko makuuhuoneen ilmeen. Matrin mallistoon kuuluu erityylisiä päiväpeittoa, joista löytyy vaihtoehto niin modernin, klassinen, romanttisen kuin rennon boheemin tyylin ystävälle.

Tutustu päiväpeittoihimme

Lakanat

Laadukkaat ja kestävät lakanat kruunaavat makoisat unet. Valmistamme liinavaatteita ainoastaan luonnonmateriaaleista, jotka tuntuvat ihoa vasten ihanan ylellisiltä.

Tutustu lakanavalikoimaamme